لطفا این مطلب را بخوانید
یکی از مسئولان رصد خانه کویت روز شنبه اعلام کرد کسانی که اجرام آسمانیرا در کویت رصد میکنند در رویدادی نادر روز دوشنبه خواهند توانست ایستگاه بین المللی فضایی را هنگام عبور از فراز کویت با چشم غیرمسلح ببینند.
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری آلمان، فهد المشحنی معاون مدیر اداره علوم فضایی در رصد خانه کویت گفت ایستگاه بین المللی فضایی شامگاه ۲۹ اوت از آسمان کویت عبور خواهد کرد و مردم میتوانند با چشم غیرمسلح آن را ببینند.
ایستگاه فضایی به مدت پنج دقیقه مانند ستارهای که با سرعت زیاد حرکت میکند یا هواپیمایی نورانی دیده میشود.
ساکنان جنوب عراق و بخشهایی از ایران نیز میتوانند ایستگاه فضایی راکه هنگام حرکت در بالای سر خود ببینند. ایستگاه فضایی بین المللی هر روز سه بار دور زمین میچرخد.
این مطلب را اکثر شما در این چند روز اخیر در رادیو یا تلوزیون شنیده اید اما سوال مهمی وجود دارد . آیا ما آن قدر بد بخت شده ایم که باید مسولان رصدخانه های کشورهای عربی برای ما مسایل نجومی و فضایی را تعیین کنند؟ ما در ایران آدم نداریم؟ ما در ایران کسی را نداریم که از این مسایل سر درآورد؟
ایستگاه بین المللی فضایی (ISS) هر ۹۰ دقیقه یک بار زمین را دور می زند و در هر هفته چندبار ممکن است از فراز آسمان هر شهری در دنیا عبور کند. این اتفاق نه نادر است نه عجیب نهشگفت آور و نه هیچ چیز دیگر…
شما هم اگر می خواهید بدانید کی این ساخته دست بشر از بالای سر شما عبور می کند سری به نشانی www.heavens-above.com بزنید تا زمانهای دقیق عبور ان را متوجه شوید . اما چرا باید رسانه های ما باید اینقدر از خود بیگانه و دستپاچه باشند تا یک نفر شیخ عرب که معلوم نیست در کدام جهنم دره ای داره به عنوان کارشناس امور فضایی حرف می زنه یک مطلبی را می گه از خود بی خود بشن و خزعبلات این فرد را در این حجم گسترده منتشر سازند. در جایی که ما تمام مدت غر میزنیم که چشم بسته خبرهای آزانسهای خبری معتبر را نقل نکنید آیا یک کارشناس !در رصدخانه یک کشور عربی که اصولا چیزی از نجوم نمی داند باید منبع ما باشد . باور کنید تحقیق خبر یکی از اولین شرطهای روزنامه نکاری و ژورنالیسم است که اتفاقا در این مورد نه پشت کار می خواست نه تجربه . فقط یک جستجوی کوچک یا یک سوال کوچک کافی بود
هنوز تا رسیدن به یک جامعه اطلاعاتی درست راه طولانی را در پیش داریم