در این شب ها – قسمت هشتم

Litho_Gen_coverart_v3_goldsc
در اپیزود هشتم در این شب ها به مرور ظهور نواختری جدید در صورت فلکی دلفین، ماموریت جدید مریخ، آزمایش دوقلوهای فضانورد، آزمایش جدید اسپیس ایکس و رویاهای ایلان ماسک و همچنین پایان کپلر پرداخته شده است. در عین حال به داستان افشای بخش هایی از اسناد مربوط به ناحیه ۵۱ نیز اشاره می شود. 
در این شب ها را می توانید از طریق همین وب سایت و یا canot.ir و همچنین صفحه فیس بوک www.facebook.com/itnights دنبال کنید. 

اپیزود هشتم این برنامه به مدت ۲۵ دقیقه آماده شده و می توانید آن را از این نشانی از یوتیوب مشاهده کنید و یا آن را از طریق وب سایت آپارات در این نشانی مشاهده کرده و یا فایل آن به حجم ۶۵ مگ را از این نشانی دانلود کنید. 

دوستان من در کانوت نسخه کم حجم تر برنامه را یکی دو روزی بعد از برنامه در وب سایت خود قرار می دهند که می توانید از آنجا نسخه کم حجم تر را دانلود کنید. 

دیدگاه‌ها

  1. لطف می کنید دوستانی که می گویند از قسمت های قبلی بهتر است علت و نقاط ضعف قسمت های قبل که در این قسمت رفع شده را بیان کنند تا ماهم متوجه شویم. خواهشن نظر درست بیان کنید.

    1. سلام به همه ی عزیزان به خصوص دوست خوبم بی طرف

      ۱-کیفیت صدا در اپیزود های جدید نسبت به اپیزودهای
      گذشته خیلی بهتر شده
      ۲-در قسمت های ابتدائی شروع و پایان خیلی طولانی و
      زمان اصلی برنامه کوتاه بود. در قسمت های اخیر آغاز
      و پایان کوتاه تر و مدت برنامه بیشتر شده است.
      ۳-کیفیت تصویر و فیلم برداری در قسمت های اخیر با
      قسمت های گذشته اصلا قابل مقایسه نیست.
      ۴-از عکس جدول نمودار و بعضی افکت های کامپیوتری در
      اپیزودهای جدید بیشتر استفاده می شود.
      و موارد بسیار دیگر که در صورت تماشای چندباره و دقیق تمام اپیزودها میتوان به آن ها پی برد.

      علی ایحال اگر ایراد یا اشکالی از قسمت های قبل وجود داشته که در قسمت های اخیر برطرف نگشته و از نظر دیگر دوستان به دور مانده لطفا مطرح کنید تا ان شاالله در اپیزودهای بعدی بر طرف گردد. چرا که مجموعه
      در این شب ها برای من و شما تهیه می شود و قطعا با نظرات ما تداوم پیدا خواهد کرد و هر قسمتش بهتر از قسمت قبل خواهد شد.

      با آرزوی سلامتی و کامیابی

      1. عزیز جان اینارو که شما میگی کفیفیت صدا و تصویر بیشتر بخاطر کم حجم شدن قسمت های قبل بود در دنیای امروز که یک تلفن هوشمند معمولی قابلیت ضبط ۱۰۸۰ رو داره این حرفا… می نماید

        1. به به جناب جیک جیک. عجب انتقاد و نظر حکیمانه ای. همگی استفاده کردیم. عرض تلمذ قربان. حقیقتا مرا توان اظهار نظر در باب چنین سخنان عالمانه ای نیست لذا با اجازه از محضر استاد سخنی از جناب Curtis Jacksonملقب به ۵۰Cent می آورم. می گوید:

          Okay, Alright, Okay, You’re Right

          با آرزوی موفقیت

          1. عقل هر کسی به اندازه فهم مطلب دوست من بله درایران بخاطر سرعت آپلود دوستمان درست میگه بعد هم چرامماق سوزی که گرفتی رو آب نمیریزی خنک بشه شما فهم مطلب کیفیت نه محتوا احتمال گوشی شما این قابلیت رو نداره

          2. از خود مایه بزار چرا اسم گروه خراب میکنی آقا دوستان یه سوال پرسیدن شما جواب که بی ربطه دادی چرا چرپ پرت جواب میدی

      2. هومن جان اگر منظرو شما همین هاست که گفتی جناب آقا یا خانم جیک جیک هم اشاره کرده بدی کیفیت برای سرعت آپلود درا اینجاست در ضمن شما احتمالا از آپارت دانلود میکردی که کیفیت ۱۸۰ داره، اما محتوا خیلی مهم تر از کیفیت تصویر شما اگر به سایت ناسا یا اتحاد فضای اورپا سربزنید فیلم های ۴k هم پیدا میکنید، تنها فرق اینکه ویدیوی فارسی در ناسا نیست اما سازمان اورپا در بعضی از فایل ها فارسی هم گذاشته است.
        متاسفانه ما فقط دوست داریم تعارف کنیم و از بیان حقیقت امر ناتوان هستیم، شما بجای محتوا که تنها کپی از سایت های مرجع است که حتی در متن لینک آن ها بیان نشده چیزی دیگری میبینید و تصور من هم مانند نظرات قبلی بعضی از دوستان برای خلاصی از کیبورد و شاید کمی خود نمایی است.
        خب جناب ناظمی هم به نظرات پاسخ نمیدهند که کمی این شبهات روشن شود.
        در آخر کیفیت تصویر ملاک شده نظر شما بسیار جالب بود.

        1. درود بر بی طرف عزیز دوست با منطق خودم

          هر چند که نظرات ما در این صفحه کمی کلی شده و ربطی به اپیزود هشتم در این شب ها ندارد ولی فرصت خوبی را بوجود آورده تا کلا درباره این مجموعه کمی بحث کلی کنیم.
          از نظر اخیر شما شروع کنیم که با قسمتی از آن موافق و با قسمتی دیگر مخالف هستم.

          قبلش چند مورد رو با هم مرور کنیم:

          ۱-من نه اهل تی وی ام نه رادیو. چه شبکه های داخلی چه خارجی. نه زیاد روزنامه می خونم نه مجله. اینترنتو به همه ی این ها ترجیح می دهم.

          ۲-در چند سال گذشته فقط اسم آقای ناظمی شنیده بودم. نه برنامه ای از ایشون می دیدم نه مقاله ای نه در کلاس هاشون شرکت می کردم نه با وبلاگشون آشنا بودم. همین چند ماه پیش با این سایت آشنا و از مخاطباش شدم.

          ۳-همانطور که به خوبی اشاره کردی ما ایرانیان خیلی اهل تعارفیم. چه ضربه ها هم که از این تعارفات نخورده ام.

          حالا نظرم:

          من فقط یه اشاره ای به تصویر کردم که اصلا این فاکتور تصویرو می گذاریم کنار. حق با شماست (بی طرف عزیز نه جیک جیک). مهم محتوا است. بسیار خب. اما برای سنجش محتوای مجموعه ی در این شب ها فیلم های ناسا و اسا سنگ محک مناسبی نیست. اولا در این شبها یک وادکست خبریست که یک نفر با بودجه ای اندک آن را تهیه می کند. ولی فیلم هایی که شما می فرمائید با بودجه هایی کلان و توسط آدمهای بیشمار در سازمان هایی عظیم تهیه می شوند.
          ضمنا یادمون نره که در این شب ها در مقایسه با آن ویدئو ها به مانند نوزادیست در برابر انسانی میانسال. این نوزاد همانطور که قبلا اشاره کردم با نظرات سازنده من و شما (بی طرف عزیز نه جیک جیک) رشد می کنه.

          اما تعارف. با مطالعه سه موردی که در ابتدای همین نظر ذکر کردم معلوم می شود که کار من تعریف و تعارف نبوده بلکه جنبه حمایتی داشته.
          شاید کار درستی نباشه از سایت یا وادکست دیگه ای در این جا نام ببریم ولی خب مجموعه صفر و یک در سایت یک پزشک رو احتمالا می بینی. اگر من اهل تعارف بودم یا کیفیت تصویر رو بر محتوا ترجیح می دادم باید از آن مجموعه هم تعریف می کردم در صورتی که این طور نیست. البته آن هم مجموعه بدی نیست و حتی به دوستداران آی سی تی هم توصیه می کنم که آن را تماشا کنند.

          اما لغت کپی قشنگ نیست. بیا از کلمه نقل استفاده کنیم. خب یه سوال. مگر شما از یک وبلاگ خبری یا یک ویدئوکست خبری غیر از این انتظار داری؟ این سایت یک بنگاه خبرپراکنی نیست که از خودش خبرنگار داشته باشه. کارش نقل اخبار از شبکه ها و سایت های خبری دیگر است.

          درباره لینک خبرها هم با شما موافقم. می تونیم در قالب یک نظر به اطلاع آقای ناظمی برسونیم.

          و اما خلاصی از کیبورد. خب اصل این حرف از فرد دیگری است که خب جوابش هم معلوم است. سخن معروف هنرمند محبوب فیفتی سنت.
          ولی از شما توقع نداشتم که این حرف را تکرار کنید. برای کسی که یه عمر نویسندگی کرده حالا با کیبورد یا با قلم
          خلاصی از کیبورد معنا نداره. وقتی آقای ناظمی در پاسخ به بعضی نظرات به اندازه یه پست مطلب می نویسه این حرف شما بی انصافی میشه. ضمن این که ما مطالب بسیاری رو در هر اپیزود می بینیم که قبلا به تفصیل درباره آن ها مطلب نوشته شده. مثلا طرح ترانزیتی ایلان ماسک. مثلا پروژه آیریس و … .
          به عقیقده ی من حتی میشه برعکس به قضیه نگاه کرد. این وادکست باعث میشه کسانی که کمبود وقت دارند به جای مطالعه های طولانی فقط با تماشای ۱۰ دقیقه ای به مهمترین اخبار علم و نجوم دست پیدا کنند.
          درباره خودنمایی هم مخالفم. به عقیده من این کار ایشون میتونه ناشی از علاقه به ارتباط با مخاطب از طریق دوربین باشه. مانند زمانی که در ایران بودند.

          با آرزوی توفیق و سلامتی

          1. ابتدا این بحث دامنه دار رو خاتمه دهیم بالاخره جیک جیک یا هر فرد دیگری نوع اخلاق خود را دارد شاید اگر همین جواب فعلی را برای ایشان هم می نوشتید، پاسخ بهتر از من به شما می دادند، ام همه آزاداند اتفاق ایشان کمی از نکته که من به صفر و یک در غالب Marilyn بیان کرد گفته اند. اما شاید کمی می مقدمه و تند در هر صورت اینگونه نظر ها جالب نیست نظر باید لااقل کمی علمی و با اطلاعات باشد نه کل کل البته تبادل نظر کار خوبیست این نکته جا نیفتد اماکه تبادل نظر نه این کار.
            بر نامه جناب ناظمی یک برنامه قابل احترام است.
            اما فراموش نکنیم که ما علاقه به تعارف داریم یعنی وقتی باید حقیقت کلام را برای پیشرفت بیان کنیم به تعارف های بیهوده میپردازیم البته منظور شما نیستید بلکه کلا این اخلاق غلط است که باید ترک شود. تا کسی کمی واقعیت را نشان میدهد به او منفی باف و صد ها اتهام دیگر زد و او را ساکت می کنیم.
            جددا اگر برنامه رغیب نداشته باشد به غیر از این راه مسیر برای تکامل دارد اما با با تعریف تعارف گونه به هر علتی فقط به خودمان صدمه میزنیم.
            مثلا زیبا نوزاد شما جالب بود اما جددا در دنیای امروز با این آزادی آموزش و نرم افراهای فراوان میشود نوزاد ماند .
            من در سیستم شخصی خودم یک دوربین لاجتیک hd و چندین نرمافزار تدوین دارم این نکته رو گفتم تا دست رسی افراد را در دنیای امروز بیان کنم. درست شما از این امر اگاهید.

            اما کار گروه در خون ما نیست هر کجا دنیا باشیم تک بودن با ما هست. خب حالا که داریم یک کار انجام میدهیم چرا تیمی نباشد .
            اما این در جواب نظرات شما هومن جان البته جناب ناظمی سکوت را دوست دارند!!!

          2. سلام مجدد و تشکر بابت نظراتت

            حق با توئه. شاید کمی تندروی کردم. مخصوصا اون جا که اشاره کردی “تا کسی کمی واقعیت را نشان میدهد به او منفی باف و صد ها اتهام دیگر زده و او را ساکت می کنیم.” خیلی به فکر فرو رفتم. من واقعا قصدم این نبوده که خدای ناکرده جیک جیکو بایکوت کنم. ولی احساس کردم که از همون نظر اول قصدی جز اهانت نداره. شاید اشتباه فکر می کنم و به قول خودت هر کسی اخلاق و ادبیات خودشو داره.

            درباره سکوت آقای ناظمی هم به نظر من سکوت بعضی وقت ها طولانی ترین حرف هاست. خیلی جاها سکوت بهتر از سخن گفتن است. مثلا خود من شاید بهتر بود در مقابل جیک جیک سکوت می کردم نه قارقار!

            در انتها به عقیده من نظر دادن چه انتقاد باشه چه تشکر چه پیشنهاد چه هر چیز دیگه باعث پیشرفت موضوع میشه. فقط همون طور که خودت هم به خوبی اشاره کردی باید به نظرات هم احترام بگذاریم.

            پیروز و سربلند باشی.

      3. جالب فقط همین تیکه یاد گرفتی از گروه
        خوب بهتر بود کمی فکر رو یاد میگرفتی چون اونها برای گفتن متن موزیم فکر میکند نه غار غار

        1. سلام آبجی گلم یا داداش عزیزم

          اگه با من نبودی که خب نظری ندارم. ولی اگر با من بودی:
          Okay, Alright, Okay, You’re Right

          با آرزوی بهترین ها

          1. دوست عزیز متاسفانه شما درک درستی راجع به چیزا های که می خوانید نداری فکر کنم رو repeat AB قرار گرفته مغز تون که فقط همین جمله رو میگید متاسفانه.

            اما من زیاد با جملات سوزش، غارغار و… موافق نیستم چون شما درک کافی از مطالب ندارید پس
            بهترین پاسخ Okay, Alright, Okay, You’re Right
            این نیست بلکه توصیه به کمی درک نسبت به مطالب که می خوانید چون گفتار شما فقط کپی از جمله ای که درکی نسبت به اون ندارید نه پاسخ
            Okay, Alright, Okay, You’re Right
            Okay, Alright, Okay, You’re RightOkay, Alright, Okay, You’re RightOkay, Alright, Okay, You’re Right

دیدگاهتان را بنویسید

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.